Ramona & Davide

Liefde voor het vak en voor elkaar.
– Ramona & Davide

La Vita è Bella wordt gerund door koppel Ramona & Davide.

Ramona heeft Roemeense roots en Davide is een rasechte Siciliaan en die combinatie maakt van hen het perfecte team om u culinair op uw wenken te bedienen.

Davide staat reeds zijn hele carrière achter het fornuis. Hij is gestart in het Italiaans restaurant van zijn nonkel, die op zijn beurt de passie voor verse producten en de authentieke Italiaanse keuken heeft doorgegeven aan Davide. Het horeca-verhaal van Ramona startte in datzelfde restaurant, waar ze instond voor de zaalbediening. Na een tijdje sloeg de vonk over tussen de twee, het is hun liefde voor het vak die hen verbond en resulteerde in liefde voor elkaar.

AF-Fotografie_AF20297 1
AF-Fotografie_AF20278 1

2017

Al 7 jaar was het een droom van het koppel om een eigen Italiaans restaurant op te starten. Toen ze in 2017 deze kans kregen, grepen ze die met beide handen. Met La Vita è Bella willen ze onderscheidend zijn, anders dan andere Italiaanse restaurants. Ramona ontvangt elke gast steeds met de glimlach en staat in voor de hartelijke en vlotte zaalbediening. Italië en zijn keuken zijn Davide’s passie die hij in La Vita è Bella graag met u deelt en die hij u dagelijks laat proeven in zijn eerlijke traditionele gerechten.

Davide probeert zichzelf voortdurend uit te dagen, dit zorgt ervoor dat je bij La Vita è Bella eveneens terecht kan voor seizoensgebonden gerechten en tal van suggesties.
La Vita è Bella beschikt ook over een afhaalmenu zodat u ook thuis kan genieten van onze lekkere pizza’s en pasta’s.