Ramona & Davide

Uit liefde en passie voor de Italiaanse keuken.
– Davide

La Vita è Bella wordt gerund door Davide.

Davide is een rasechte Siciliaan die de kunst verstaat om jullie culinair te verwennen vanuit zijn italiaans restaurant.

Davide staat reeds zijn hele carrière achter het fornuis. Hij is gestart in het Italiaans restaurant van zijn nonkel, die op zijn beurt de passie voor verse producten en de authentieke Italiaanse keuken heeft doorgegeven aan Davide. Het horeca-verhaal van Ramona startte in datzelfde restaurant, waar ze instond voor de zaalbediening. Na een tijdje sloeg de vonk over tussen de twee, het is hun liefde voor het vak die hen verbond en resulteerde in liefde voor elkaar.

AF-Fotografie_AF20297 1

2017

Al 7 jaar was het een droom van Davide om een eigen Italiaans restaurant op te starten. Toen hij in 2017 de kans kreeg, greep hij die met beide handen. Met La Vita è Bella wil Davide onderscheidend zijn, anders dan andere Italiaanse restaurants. Elke gast wordt er steevast steeds met de glimlach ontvangen en mag zich verwachten aan een de hartelijke en vlotte zaalbediening. Italië en zijn keuken zijn Davide’s passie die hij in La Vita è Bella graag met u deelt en die hij u dagelijks laat proeven in zijn eerlijke traditionele gerechten.

Davide probeert zichzelf voortdurend uit te dagen, dit zorgt ervoor dat je bij La Vita è Bella eveneens terecht kan voor seizoensgebonden gerechten en tal van suggesties.
La Vita è Bella beschikt ook over een afhaalmenu zodat u ook thuis kan genieten van onze lekkere pizza’s en pasta’s.